Uw adviseur in
verzekeringen en beleggingen.

bicycle-1209682_1280

De fietsverkoop in België zit duidelijk in de lift: vandaag bezitten 89 procent van de Vlaamse gezinnen en 53 procent van de Waalse gezinnen minstens één fiets. Dat succes is begrijpelijk, want fietsen is leuk en gezond voor jong en oud!

Fietsen komen voor in alle maten en stijlen. Naast stadsfietsen, racefietsen en mountainbikes vallen vandaag ook de elektrische fietsen of e-bikes op in het straatbeeld. Enig nadeel: door de hoge kostprijs van de huidige fietsen is de kans op diefstal de laatste jaren sterk toegenomen. Vandaar dat almaar meer Belgen op zoek zijn naar een passende fietsverzekering.

We werken als kantoor al enige tijd met de fietsverzekering van Allianz Global Assistance. Maar ook andere maatschappijen spitsen zich meer en meer toe op gelijkaardige producten.

Bij Allianz bent u in de hele wereld verzekerd tegen diefstal en schade. U heeft recht op pechbijstand in België (vanaf één kilometer van uw woonadres), Luxemburg, Nederland en tot 30 kilometer over de grens met Duitsland en Frankrijk.

De prijs is afhankelijk van uw type fiets en de verzekerde waarde. Voor meer info kan u al eens gaan kijken op de website van Allianz Global Assistance. Heb je vragen, of wil je deze verzekering afsluiten, neem dan zeker eens contact met ons op!

 

bron: https://www.allianz-assistance.be/nl/fietsverzekering/


« | »