Uw adviseur in
verzekeringen en beleggingen.

corona-4912807_1280

Beste klanten

Wij zien ons genoodzaakt vanaf 17/03 enkele aanpassingen door te voeren in onze werking.

Ons kantoor blijft volgens de gewone openingsuren bereikbaar via e-mail en telefonisch. Langskomen kan echter enkel nog na afspraak.

Onder de meer uitgebreide communicatie.

 

Beste klant

 

Door de verspreiding van het coronavirus in ons land heeft de federale regering een aantal maatregelen aangekondigd. Die hebben ook betrekking op handelszaken en blijven al zeker geldig tot 3 april.

Wat betekent dat voor ons kantoor?

Wij blijven ook in deze periode ten dienste van onze klanten staan, maar om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan en onze klanten te beschermen zijn wij genoodzaakt enkel telefonisch, via mail of op afspraak te werken tijdens de gewone openingsuren.

De overkoepelende organisatie Febelfin doet wel een oproep aan alle klanten om alleen naar het kantoor te komen als dat echt nodig is.

Wat kunt u zelf doen?

Vergeet zeker onze digitale mogelijkheden niet: uw dagelijkse bankverrichtingen kunt u dankzij homebanking voor pc of onze mobile banking app voor smartphone of tablet, ook makkelijk vanop afstand doen. Contacteer ons of ga naar www.axabank.be/ik-bankier-zelf om uw toegang aan te vragen.

Betaal in de winkel zo veel mogelijk (contactloos) met uw debet- of kredietkaart. Dan heeft u geen cash geld nodig. Ook voor leningen en beleggingen kunt u online veel dingen zelf doen.

Hebt u vragen of bezorgdheden?

Spreek erover met ons! Wij blijven hier beschikbaar via telefoon en e-mail.

 

Alvast bedankt voor uw begrip en we wensen u een goede gezondheid toe.

 

Kantoor Raman – Gaspaar

 


« | »