Uw adviseur in
verzekeringen en beleggingen.

Specialisten in verzekeringen en schadeafhandeling

Uw gezinsleden en uzelf verdienen de beste bescherming. Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar garanderen wij u de beste polis aan de beste voorwaarden.

Onze medewerkers, met jarenlange ervaring in de verzekeringssector, staan dagelijks voor u klaar. Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder. Ook voor een check-up van uw huidige verzekeringspakket.

Voertuigen

Een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid is in België wettelijk verplicht zodra u met een gemotoriseerd voertuig de openbare weg op wilt. Zij dekt de materiële en lichamelijke schade die u bij een ongeval aan derden zou veroorzaken. Tenslotte maken wij er werk van om u bij een ongeval optimaal te begeleiden. Wij starten voor u een dossier op bij de betrokken maatschappij en zorgen voor de expertise.

Brandverzekering

Voor de meeste Belgen is een eigen woning nog steeds één van de belangrijkste investeringen in hun leven. Hoewel dit niet verplicht is, verzekert u maar best uw woning als eigenaar. Maar ook voor een huurder is een brandverzekering geen overbodige luxe.

Bijkomend kan u kiezen om uw dierbaarste bezittingen (vb. juwelen) te beschermen tegen diefstal. Ook de schadeherstelling ten gevolge van een (poging tot) inbraak is gedekt.

Familiale verzekering

De polis Burgerlijke Aansprakelijkheid Gezin, beter gekend als “de familiale verzekering”, is een polis die u zal beschermen tegen schade die u of een familielid veroorzaakt in de privé sfeer.

Hospitalisatieverzekering

U bent ongetwijfeld lid van een ziekenfonds. Maar volstaat dit nog? Ereloonsupplementen, ambulante zorgen (kine), langdurige geneesmiddelen, tandzorg of niet-medische zorg. Uw hospitalisatiepolis maakt de financiële lasten een stuk lichter. Vroeg genoeg beginnen is hier de boodschap!

Gewaarborgd inkomen

Een hospitalisatie kan niet alleen heel wat extra kosten veroorzaken (al of niet gedekt door de verzekering), maar bij langdurige afwezigheid kan je inkomen een flink stuk terugvallen.

Om je hiertegen te beschermen kan je een verzekering “Gewaarborgd inkomen” afsluiten. Dergelijke polissen bieden u een inkomensgarantie in geval van arbeidsongeschiktheid.

Rechtsbijstand

Deze verzekering verdedigt uw gerechtelijke belangen. In alle onafhankelijkheid en objectiviteit. Bent u betrokken in een schadegeval en bent u niet akkoord met de voorgestelde regeling? Dan kan u steeds beroep doen op een eigen advocaat, naar keuze.

Reisbijstand en pechverhelping

Een polis pechverhelping, eventueel gecombineerd met een polis reisbijstand, kan u flink wat zorgen besparen. Bij pech of ongeval in Europa wordt dan immers bijstand verleend aan uw wagen.

Op het vlak van reisbijstand zijn er heel wat formules die ervoor kunnen zorgen dat u met een gerust gemoed op vakantie kan gaan. Een medische bijstandsverzekering komt onmiddellijk en overal ter wereld tussen om u de nodige bijstand te verlenen.

Geïnteresseerd een een verzekering of het herbekijken van je huidige verzekeringen? Voor de verschillende formules en gepast advies kunt u steeds bij ons terecht. Bij u thuis of bij ons op kantoor.

Maak een afspraak