Uw adviseur in
verzekeringen en beleggingen.

Oplossingen op maat voor uw bedrijf.

Een onderneming of een eigen zaak vraagt volledige toewijding en de nodige inspanningen om alles in goed banen te leiden.Hierdoor hebt u weinig of geen tijd om de risico’s van uw activiteiten te bepalen. Ons team van experten biedt u de nodige ondersteuning bij het inschatten van de risico’s zodat u met een gerust gemoed kan ondernemen.

Uw wagenpark

Het spreekt voor zich dat u ook voor de voertuigen die op naam van uw zaak zijn ingeschreven een BA Auto moet onderschrijven, zodat uw werknemers met gerust gemoed voor hun professionele verplaatsingen de weg kunnen opgaan. De dekkingen en vereiste waarborgen kunnen verschillen naar gelang het soort voortuig en/of het gebruik ervan.

Brandverzekering

Is uw woning voor u belangrijk, dan geldt dit misschien nog meer voor uw bedrijfsgebouwen. Een brandverzekering is dan ook een must voor uw bedrijfspand. Voor een optimale dienstverlening komen onze medewerkers ter plaatse om het risico in te schatten, deskundig advies te verschaffen om schade te voorkomen en u onmiddellijk een offerte op maat voor te stellen.

BA Onderneming

Als zelfstandige of bedrijf komt u regelmatig in aanraking met klanten, leveranciers enz. Een ongeluk is dan snel gebeurd. Om gedekt te zijn tegen die schade neemt u een B.A. Onderneming. Deze dekt de lichamelijke, materiële en immateriële schade waarvoor het bedrijf aansprakelijk gesteld wordt in het kader van zijn activiteiten. Zo beperkt u de financiële gevolgen voor u als zelfstandige of voor uw bedrijf.

Hospitalisatieverzekering

Meer en meer ondernemingen onderschrijven een hospitalisatieverzekering voor hun medewerkers. Vraag ook voor uw onderneming onze beste voorwaarden.

Arbeidsongevallen

De wettelijke arbeidsongevallen verzekering beschermt uw medewerkers tegen letselschade die zij op de werkplek of op de arbeidsweg oplopen. Er bestaan veel dekkingsuitbreidingen om onvoorzienbare omstandigheden te beheren.

Rechtsbijstand

Zodra uw onderneming enkele personeelsleden tewerk stelt is een verzekering rechtsbijstand quasi onontbeerlijk. Wij geven u graag gepast advies en zorgen hierbij voor een polis op maat van uw bedrijf.

Geïnteresseerd een een verzekering of het herbekijken van je huidige verzekeringen? Voor de verschillende formules en gepast advies kunt u steeds bij ons terecht. Bij u thuis of bij ons op kantoor.

Maak een afspraak